Bericht versturen

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. frank@lien.cn 00-86-18664576557

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfprofiel

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Wereldwijd
Bedrijfssoort:
Fabrikant , Exporteur
Merken:
LKS of OEM/ODM
Aantal werknemers:
200~250
Oprichtingsjaar:
2011
Exportp.c.:
70% - 80%
Bedrijfsgegevens

Onze bedrijfspresentatie:

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., LTD(LKSkortweg als volgt) is een professionele kioskfabrikant die zich bezighoudt met alle soorten betalingskiosk, informatie-kiosk, touchscreenkiosk, kaartjeskiosk, bankkiosk, eenvoudige geldautomaatkiosk,reclame kiosk, buitenkiosk, enz.

 

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2


LKSkioskproducten zijn op grote schaal toegepast op bank, ziekenhuis, bioscoop, supermarkt, gemakkelijke winkel, winkelcentrum, restaurant, metrostation, busstation, tankstation, tentoonstellingszaal, museum, luchthaven,onroerend goed en andere openbare ruimtes.

LKSis met zijn eigen professionele ontwerpteam, R & D-team, inkoopteam, productieteam, verkoopteam, inspectieteam en after-sale services team.snelle reactie en de warmste diensten aan klanten over de hele wereld.

LKSMet onze ervaren teams bieden wij zowel standaard kioskproducten als aanpassingsdiensten aan om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen.we hebben de mogelijkheid om de beste kwaliteit producten te ontwerpen en te ontwikkelen die u onderscheiden van de concurrentenWij werken met u samen om oplossingen te bieden die passen bij uw behoeften en toepassingen.

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Kwaliteitscontrolepunt:

 

Ontwerptechnisch proces ¢ Een eigen procesdocument met interactieve controlepunten bouwt kwaliteitscontrole in het kioskontwerp zelf.toegang tot diensten, en upgrade overwegingen worden allemaal methodisch voorzien, in plaats van gecorrigeerd.

Het productieproces met een diameter van niet meer dan 30 mm,.

 

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Dienstverlening

LKSDe nieuwe 5000 vierkante voet productiefaciliteit, LKS 100% gewijd aan custom en OEM kiosken productie.Verschillende unieke mogelijkheden bieden LKS-klanten een duidelijk concurrentievoordeel:

 

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

• Uitgebreide in-house fabricageapparatuur voor metalen, verf en op maat gemaakte grafische kunst die met laser worden gesneden, zorgt voor veel lagere kosten, snellere doorlooptijden (productie / prototypes),en totale controle van de productkwaliteit.

 

• Flexibel ‘low-volume and high-variety’ Vervaardiging om tegemoet te komen aan een breed scala aan volumebehoeften, bijvoorbeeld: 1 tot 10 of honderden per week.

 

• ISO9001-certificering zorgt voor de hoogste productiekwaliteit.

 

• Centraal gelegen faciliteit voor lagere inzet- en verzendkosten.

 

• Deskundige professionele ondersteunende teams op het gebied van techniek, industrieel ontwerp, programmabeheer, klantenservice, productie en kwaliteit.

 

Geschiedenis

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. is een selfservice terminalontwikkeling, ontwerp en fabrikant, evenals een uitstekende stap in de voorhoede van de hervorming kiosk wereldwijde bedrijf.We ontwierpen de wereld meer dan 30 landen en regio's, klanten en ontwikkelaars een breed scala aan hoogwaardige selfservice terminaloplossingen, het bevorderen van selfservice terminal toepassingen in verschillende industrieën.

Lean machine verzameld meer dan de hoeveelheid verscheept meer dan 20.000 eenheden, 60% verkocht naar het buitenland voornamelijk gebruikt voor klant self-service ticketing / kiosk en zelf-onderzoek,zelfrecycling en andere functionele toepassingen. 40% voor de Chinese markt, voornamelijk voor binnenlandse bioscoop / vervoer / banken / ziekenhuizen / supermarkten en andere toepassingen op de communautaire markt.Onze belangrijkste klanten zijn veel Fortune 500 bedrijven in binnen- en buitenland en binnenlandse beursgenoteerde bedrijven. Vanwege de vraag van opkomende markten, in het begin van 2011 Leen zelf ontwikkelde bioscoop ticketing systeem, de lancering van het programma aanzienlijk te verminderen klant wachtrijen theater,de exploitanten van bioscopen de efficiëntie en het beheer te verbeterenHet bedrijf was de grootste binnenlandse bioscopen bieden een kwalitatieve service en krijgen de klanten
Het bedrijf ontving fondsen van de bekende leider in de eerste financieringsronde in 2012 en zal in de eerste helft van volgend jaar beursgenoteerd worden.
 

Ons Team

CHINA Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Over ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Frank Wei
Contact opnemen
Post ons