Bericht versturen

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. frank@lien.cn 00-86-18664576557

Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd. Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfsnieuws Over 33 een „machine“ behandelt sociale zekerheidzaken

33 een „machine“ behandelt sociale zekerheidzaken

2016-09-02
Latest company news about 33 een „machine“ behandelt sociale zekerheidzaken

【Shenzhen het commerciële dagelijkse nieuws】 (overeenkomstige Onbetaald van verslaggeversxu Tian) individu vangt om op registratie van nieuwe ginseng te besteden is beschermd, vingerafdrukauthentificatie, de rekening van de gepensioneerdengezondheidszorg het binden familie en andere sociale zekerheidzaken, kunnen op de sociale zekerheid van zelfbediening „robot“ behandelen. De verslaggever leert gisteren futian gesprek, luohu van promotie de zelfbedieningsterminals van de sociale zekerheiddienst onlangs, behandelt de zaken van originele 13 tot 33, aan ginseng en ginseng de self - service bescherm van firma's „voor alle weersomstandigheden, nul afstand“ van sociale zekerheid.


Werd gerapporteerd dat de tak van de zhuhaisociale zekerheid de laatste jaren, voor het gemak van nieuwe initiatieven lanceerde, bevorderen de gelijkmaking van openbare dienst van sociale zekerheid, de sociale zekerheid „robots“ de die zelfbedieningsterminals aan de basis, die mensen in het „huis“ aan „one-stop“ een aantal sociale zekerheidzaken laten behandelen. De zelfbedieningsterminal is het belangrijke supplement van het venster van de sociale zekerheiddiensten geworden. De Fukudatak van sociale zekerheid, bijvoorbeeld, in de installatie van de de dienstzaal van het takhoofdkwartier van 32 zelfbedieningsterminals, verstrekt slechts de individuele ginseng certificaat beschermt, van de de overdrachtbon van sociale zekerheidrelaties beschermen de de drukzaken, zoals de gemiddelde maandelijkse diensten in meer dan 20000 mensen, more and more ginseng eenheid en de ginseng beschermt mensen verkiest zelfbediening dichtbij eind om sociale zekerheidzaken te leiden.


Vóór de sociale zekerheid van zelfbediening kan de terminal 13 zaken, hoofdzakelijk vraag en drukzaken behandelen. Onlangs, verhogen het onderzoek en de ontwikkeling van de dienst van de stadssociale zekerheid om de zelfbedieningsterminal van sociale zekerheid te bevorderen, de functie van velen, vooral in nieuwe delen van de bedrijfsfuncties. Introduceert het de dienst relevante controlemechanisme van de stadssociale zekerheid, „na de verbetering van zelfbedienings eind vastgestelde vraag, druk, en een deel van de zaken om functies in een organisch geheel, een totaal van 33 punten te behandelen met functie, met inbegrip van individuele ginseng beschermt bewijst vraagdruk, voorbij de vraag van de vijf verzekeringsbehandeling, betaalt het individu de veranderingen van de kostenbasis, de diepe en werkloze eisen, de universiteit van kinderen de betaling en het individu van de studentenziektekostenverzekering betalen kosten op registratie van nieuwe ginseng zijn beschermd, de poliklinische patiëntdienst een ernstige ziekte die vraag, het maandelijkse bedrijf van de de vraagdruk van de betalingslijst, enz. voortvloeit, en promotiezelfbedieningsterminals kunnen direct gedrukt rood hoofdstuk van sociale zekerheid zijn, moeten niet aan het venster van zaken van sociale zekerheidverbinding lopen.“


Elke tak van de dienst van de stadssociale zekerheid om de terminal die van de sociale zekerheidzelfbediening te versnellen bij het basisniveau, de actief gecoördineerde verwante functionele afdelingen en districtsoverheid dalen, de straat van de districtsjurisdictie, aandrijving in de straten, gemeenschappen, een deel van de configuratie van zeer belangrijke ondernemingen, overbevolkte de zelfbedieningsterminals van de openbare ruimtensociale zekerheid. Momenteel, centreert een totaal van fukuda vier van sociale zekerheiddienst van een nieuwe generatie van zelfbedieningsterminals, die respectievelijk in futian de zakencentrum van de districtsoverheid wordt geïnstalleerd, de futian de ontwikkelingsdiensten van de districtsonderneming, parkeert heuvelstraat. M. Fukuda vertakt zich eerst om de wijze van draadloos toegangsnetwerk goed te keuren, maakt ook de interconnectiviteit, efficiënte exploitatie van het kanaal van de sociale zekerheidzelfbediening; Lo wu post 11 plaatst een nieuwe generatie van zelfbedieningsterminals, die respectievelijk in het centrum van de overheidszaken van het luohudistrict en tak van de afdeling wordt geïnstalleerd. Daarna, blijven twee takken van de sociale zekerheiddienst in de stad, onder de verenigde plaatsing van de terminals van de sociale zekerheidzelfbediening bevorderen.

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Frank Wei
Contact opnemen
Post ons